Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

Deblokator sinusa – prirodni preparat za sinuse

Deblokator sinusa – prirodni preparat za sinuse

RECENZIJA PROIZVODA korisnik iz Travnika

jedan od najprodavanijihih proizvoda iz palete Dr. Gabriel's preparata. Više od desetine hiljada prodatih bočica, sigurno govori o uspjehu i kvaliteti proizvoda. Zato smo zamolili svoje kupce da sa nama podijele svoja iskustva, kako bismo svakom budućem korisniku olakšali odluku o korištenju ovog preparata.

Šta je Deblokator sinusa i kako djeluje na sinuse?

Dr Gabriels Deblokator Sinusa je odličan prirodni lijek za sinuse. Ovaj preparat u kratkom vremenu pravi odlične rezultate, čak i kod osoba koje imaju dugogodišnji problem sa sinusima. U svom sastavu sadrži:destilovanu vodu,  morsku vodu, eterična ulja bora, eukaliptusa, lavande, kadulje, jele, timjana, kamilice, mente, te propolisa, dimetil sulfoksid (DMSO).

Ovih 12 snažnih aktivnih sastojaka rade na tome da ubiju bakterije, viruse i gljivice na prvi kontakt, unutar samo par sekundi. Sadrži i DMSO, koji osigurava da svaki aktivni sastojak bude odmah apsorbiran i time se smanjuje upala sinusa ondje gdje i nastaje Preparat zahvaljujući svom sastavu pouzdano i učinkovito uklanja simptome sinusitisa i alergijskog rinitisa.

Ko može koristiti deblokator sinusa?

Preparat zbog svog prorodnog sastava može koristiti svakako ko nije alergičan na neki od sastojaka ovog preparata, te osobe starije od 14 godina. Ukoliko imate osjećaj začepljenog nosa, ili Vam nos stalno curi i pri tome imate žut ili zelen iscjedak iz nosa, ukoliko imate glavobolje uzrokovane bakterijskom infekcijom sinusa, te ukoliko imate hronični alergijski rinitis, Deblokator sinusa je pravi preparat za Vas.

Šta o Deblokatoru sinusa kažu naši korisnici?

P: Zašto ste se izabrali uzeti Deblokator sinusa između mnoštva drugih preparata na tržištu?


O: Dugo godina sam imala problema sa sinusima. Vrlo često sam zbog toga morala piti antibiotike i koristiti kortikosteroidne sprejeve. Dok sam koristila lijekove, stanje je bilo bolje, međutim, čim bih prestala koristiti sprejeve, situacija se vraćala na staro. Pri tome sam imala i alergijski rinitis i sluznica u nosu mi je znala biti toliko natečena da nisam mogla disati, a zbog dugotrajne upotrebe kortikosteroidnih sprejeva je sluznica bila i jako istanjena i dosta često suha, pa sam morala koristiti i Nisita mast. Jednostavno sam morala naći neko rješenje, jer sam se zbog nemogućnosti dubokog udisaja kroz nos, brzo umarala, imala sam strašne glavobolje, unutrašnjost nosa me je boljela, imala sam i podočnjake i osjećala nesposobnom za život iako sam tek u kasnim tridesetim godinama.

P: Kako ste došli do svoje prve bočice spreja Deblokator sinusa?

O: U potrazi za prirodnim rješenjem za svoje sinuse na internetu sam pronašla članak o Deblokatoru sinusa. Potom sam potražila recenzije i iskustva za ovaj preparat i vidjela sam da su iskustva bila vrlo pozitivna. Zatim sam još malo istraživala po sastavu preparata, o firmi Dr Gabriels i kada sam vidjela da mnogi hvale ovaj preparat i da garantuju povrat novca ukoliko ne budem zadovoljna, odlučila sam se probati, jer nisam imala ništa za izgubiti, osim bolova i tegoba koje sam imala dugo godina. Potom sam kontaktirala distributera na www.drgabrielspreparati.ba i putem vibera naručila sam svoju prvu bočicu spreja Deblokator sinusa, koja mi je stigla na kućnu adresu odmah sutradan. Nakon toga sam naručila još dvije bočice jer sam vidjela da mi pomaže. Pri tome sam dobila i poklon, što smatram vrlo lijepom gestom Dr. Gabriels kompanije.

P: Deblokator sinusa iskustva koja možete podjeliti sa korisnicima Dr Gabriels preparata?

O: Prilikom prve upotrebe osjetila sam peckanje u nosu i nagon na kihanje, ali to je vrlo brzo prošlo i onda je ostao ugodan osjećaj hlađenja u nosu. Vrlo brzo, već nakon 3-4 minute osjetila sam da mi se disanje olakšava i da mi se ublažava pritisak u glavi. Taj osjećaj olakšanja trajao je par sati. Navečer sam opet ubrizgala Deblokator sinusa i nakon prestanka početnog peckanja, opet sam mogla lagano udahnuti na nos. Odmah prvo veče sam lakše disala u snu. Nakon par upotreba sam osjetila da mi se povećala sekrecija iz nosa, odnosno, kao da su mi se sinusi počeli čistiti. Nakon prve bočice sam osjetila kao da su mi se sinusi napola ispraznili i zato sam odlučila biti uporna i naručila sam još dvije bočice. A čini mi se da mi se alergijski rinitis smanjio.

P: Da li biste preporučili Deblokator sinusa ljudima koji imaju problema sa sinusima?

O: Svakako da! Meni je pomogao, a po komentarima ljudi na internetu vidim da je mnogima pomogao. Naravno kao i svaki drugi prirodni preparat, možda treba malo više vremena i duža upotreba da bi se vidjeli rezultati, ali ja sam zadovoljna. Svaki čovjek je individua za sebe i možda nekom nije pomogao, ali ja iz svog iskustva mogu reći da ako ga upotrebljavate po preporuci 2-3 puta po 2 šprica i ako ste uporni, rezultati neće izostati.
Ako ste i Vi koristili Dr Gabriels Deblokator sinusa ili neki drugi preparat iz palete prirodnih preparata Dr. Gabriels, molimo, podijelite Vaša iskustva sa nama, tako pomažete drugim ljudima da lakše pronađu rješenje za sebe.

Komentariši
Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja