Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

ŠTA JE ASTAKSANTIN I ZA ŠTA SE UPOTREBLJAVA

Astaksantin je supstanca, čije je ime teško i izgovoriti, a toliko dobroga donosi našem organizmu, astaksantin, jedan je od najjačih antioksidansa. Astaksantin spada u grupu karotenoida i karakterističan je po svojoj crvenoj boji.

Masna jetra – šta je,simptomi,nastanak i kako se liječi

Masna jetra – šta je,simptomi,nastanak i kako se liječi

Jetra je naš najveći unutrašnji organ i smještena je u gornjem desnom dijelu abdomena, ispod pluća. Jetra obavlja preko 500 različitih funkcija u našem organizmu, a najvažnije su detoksifikacija ili čišćenje organizma, sinteza proteina, produkcija hormona i enzima koji učestvuju u probavi

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Važno je da dobro poznajemo svoje tijelo i poduzmemo mjere čime bi se ne osjećamo dobro, a najbolje je koristiti prirodne preparate koji su dobri za podizanje imuniteta.

Zdravlje Jetre i prirodni preparati

Zdravlje Jetre i prirodni preparati

Jetra je najveća žlijezda u ljudskom organizmu i odgovorna je za brojne važne funkcije kao što su sinteza proteina, detoksifikacija hemijskih spojeva ili stvaranje žuči. Jetra se još naziva i centralnom laboratorijom organizma jer služi za skladištenje hranjivih tvari, kao i za neutralizaciju štetnih, odnosno toksičnih tvari.

Masna jetra članak

Masna Jetra

Kada govorimo o kroničnim bolestima jetre, u prvom redu mislimo na virusna oboljenja (hepatitisi A, B, C ), autoimune bolesti jetre i na oštećenja jetre uzrokovana alkoholom ili drugim toksinima, no možda premalo razmišljamo o nealkoholnoj masnoj jetri.

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja