Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

O Nama

“Činimo dobro drugima. Naša misija je zdravlje, naša misija je da Vam pomognemo u Vašoj namjeri da poboljšate kvalitet Vašeg života.” - Dr Gabriels

Zašto izabrati Dr Gabriels prirodne preparate?

1 +
proizvoda
1 +
Zadovoljnih kupaca

Dr Gabriel’s prirodni su preparati namjenjeni svima onima koji potražuju riješenje za dugtrajne zdravstvene probleme. Naši proizvodi postaju Vaši prijatelji kada vam svijest naredi da se posvetite sebi i svome zdravlju i stvorite si kvalitetniji i bolji život.

Svi naši preparati posjeduju certifikate o mikrobiološkoj ispravnosti od Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru.

“Činimo dobro drugima. Naša misija je zdravlje, naša misija je da Vam pomognemo u Vašoj namjeri da poboljšate kvalitet Vašeg života.” — Dr Gabriels

Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. 

Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugovječnost.  Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja