Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

ŠTA JE ASTAKSANTIN I ZA ŠTA SE UPOTREBLJAVA

Astaksantin je supstanca, čije je ime teško i izgovoriti, a toliko dobroga donosi našem organizmu, astaksantin, jedan je od najjačih antioksidansa. Astaksantin spada u grupu karotenoida i karakterističan je po svojoj crvenoj boji.

Ulje Jetre Bakalara (Cod Liver Oil)

Ulje bakalara je vrsta dodatka prehrani koja je zbog svog visokog sadržaja omega 3 masnih kiselina, kao i vitamina A i D postalo nezaobilazan i jedan od najprodavanijih suplemenata. Ljudsko tijelo ne može samo da sintetizira omega 3 kiseline, pa je neophodno da ih unosimo u organizam kroz hranu ili različite dodatke prehrani. Ukoliko niste […]

Detoksikacija Organizma

Detoksikacija Organizma

Zato je dobro, s vremena na vrijeme, pomoći organizmu da se oslobodi tih štetnih materija. Pojam detoksikacije odnosi se na čišćenje, odnosno oslobađanje organizma od štetnih tvari.

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Važno je da dobro poznajemo svoje tijelo i poduzmemo mjere čime bi se ne osjećamo dobro, a najbolje je koristiti prirodne preparate koji su dobri za podizanje imuniteta.

Zdrava krv

Anemija je stanje koje se odnosi na smanjenu količinu hemoglobina uzrokovanu manjkom željeza u tijelu, ili smanjen volumen eritrocita. Hemoglobin je crveni pigment odgovoran za prenos kisika, tako da sa smanjenom proizvodnjom hemoglobina ili smanjenom produkcijom crvenih krvnih zrnaca..

Zdravlje Jetre i prirodni preparati

Zdravlje Jetre i prirodni preparati

Jetra je najveća žlijezda u ljudskom organizmu i odgovorna je za brojne važne funkcije kao što su sinteza proteina, detoksifikacija hemijskih spojeva ili stvaranje žuči. Jetra se još naziva i centralnom laboratorijom organizma jer služi za skladištenje hranjivih tvari, kao i za neutralizaciju štetnih, odnosno toksičnih tvari.

Je li kokosovo ulje zaista dobro za naše zdravlje?

Je li kokosovo ulje zaista dobro za naše zdravlje?

Prednosti korištenja kokosovog ulja su neusporedive, između ostalog ovo ulje njeguje kosu i kožu, oslobađa od stresa, održava razinu kolesterola, pomaže kod gubitka težine, povećava imunitet, osigurava pravilnu probavu i metabolizam.

Propolis – čudesna smola iz košnice

Propolis – čudesna smola iz košnice

Pčelinji proizvodi su idealni za jačanje zdravlje, uključujući propolis. Saznajte šta je i on uopšte i kako se to koristi propolis za imunitet.

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja