Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

Česta pitanja i odgovori

Naša misija je da Vas pomognemo na način da budete sposobni donijeti pametne odluke koje se tiču Vašeg zdravlja i kvalitete života i time ćete dobiti mogućnost da pomognete sebi i Vašim voljenima, koristeći se rješenjima i znanjima iz nauke i prirode

Dr Gabriels je poznati brend, odnosno kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata za pomoć zdravlju ljudi. Svi proizvodi se proizvode u Bosni i Hercegovini prema najvišim izvoznim EU standardima i već su se uveliko dokazali na europskom tržištu. Proizvodi su vrlo traženi i prodavani u oblasti prirodnih preparata i dodataka ishrani. Proizvodi su rađeni kao takvi da daju rezultat klijentu u što kraćem vremenu. Svi proizvodi imaju mikrobiološku analizu, uradjenu preko Eroinspekt firme, a analize je radio Federalni Agromediteranski Zavod, koji je pored Zavoda za javno zdravstvo najjača kuća za ispitivanje ispravnosti proizvoda u BiH.

Svaki Dr Gabriels proizvod je 100% prirodan. Ni jedan od naših proizvoda ne sadrži GMO, soju niti gluten.

Svi Dr Gabriels proizvodi dolaze sa 100% bezuslovnom garancijom povrata novca. U mogućnosti smo ponuditi ovako jaku garanciju iz nekoliko razloga – svaki proizvod koji proizvodimo je toliko koncentrisan da smo sigurni da ćete nakon njegove upotrebe biti 100% zadovoljni s njim. Drugi bitan razlog leži u našoj misiji i našoj iskrenoj namjeri da pomognemo ljudima da dostignu visoki nivo kvalitete života i zadovoljstva. To uključuje povrat novca čak ako ne budete zadovoljni i sa ukusom samog proizvoda. Ako budete nezadovoljni sa Dr Gabriels proizvodom, kontaktirajte nas za potpuni povrat novca.

Ako želite da postanete distributer naših proizvoda i nosilac pozitivnih promjena u kvaliteti života ljudi u Vašoj okolini, pošaljite nam prijavu sa svojim podacima.

Dr Gabriels je naš originalni brand. Svi Dr Gabriels proizvodi se proizvode u BIH, pod punom kontrolom kvalitete, u visoko-higijenskim uslovima koje smo kreirali u našem proizvodnom pogonu u Mostaru.

Svaki Dr Gabriels proizvod je pod kontrolom Federalnog Agromediteranskog Zavoda Mostar, koji je najjača laboratorijska ustanova u FBIH. Svaki Dr Gabriels proizvod prolazi kroz njihovu kontrolu i svaki posjeduje potrebne certifikate o ispravnosti proizvoda da bi izašao na tržište.

Dr Gabriels su prirodni prehrambeni proizvodi koji ako se uzimaju pozitivno utiču na kvalitet života. Oni nisu niti dodaci ishrani niti lijekovi.

Ne. Dostavu Dr Gabriels proizvoda radimo samo unutar BiH. Dostavu na adresu radimo brzom poštom, a plaćanje se vrši pouzećem. Za osobe koje žive izvan BiH, jedina mogućnost da naruče naše proizvode je da imaju nekoga u BiH, na čiju adresu možemo dostaviti proizvode, ili da lično dođu preuzeti željene proizvode.

Još uvijek trebate pomoć?

Ostanite u kontaktu sa nama

Možete nas kontaktirati i putem Vibera na broj
062/242-145

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja