Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

Zaposlenje

Dr Gabriel's

Kako započeti karijeru

Nezavisni Agent Prodaje

Šta je nezavisni agent prodaje?

Nezavisni agent prodaje je osoba koja prodaje preparate dr. Gabriels i time zarađuje direktnu dobit za sebe. Nezavisni agent prodaje može biti bilo koja osoba koja ima želju da za sebe nabavlja naše preparate po povoljnijim cijenam, pri tome ostvaruje dodatnu zaradu ukoliko proširi svoj opseg prodaje, a sve to uz apsolutnu sigurnost, jer su naši proizvodi testirani i nudimo 100% garanciju povrata novca. Također, nezavisni agent prodaje svu prodaju može ostvariti iz udobnosti svog doma.
U nastavku ćemo detaljnije predstaviti sistem rada nezavisnog agenta prodaje i mogućnost izvrsne zarade uz minimalan angažman.

Način poslovanja i zarade

Kada postanete član naše firme vršite prodaju Dr. Gabriels preparata na način na koji Vama najviše odgovara ( putem facebooka, webshopa, direktna prodaja, grupne promocije…). Sam sistem naručivanja i prodaje prilagođavate sebi i svojim afinitetima, odnosno, moguće je samo da proslijeđujete narudžbe u firmu, pri čemu dostavu vrši brza pošta, a također je moguće i da uzmete određenu količinu preparata za sebe i prodajete ih u direktnoj prodaji.
Ono što je bitno naglasiti je da Vi, kao član firme i nezavisni agent prodaje preparate dobijate po cijeni koja je niža za 20% od prodajne cijene, te imate i nižu cijenu usluga dostave brzom poštom. Dakle, prodajom bilo kojeg preparata, Vaša zarada iznosi 20% od iznosa narudžbe.

Dodatni Bonusi

Naša firma nagrađuje obre prodavače i bonusima, tako da ukoliko u roku jednog mjeseca napravite neki od niže navedenih iznosa prodaje dobijate određeni procenat bonusa na tu ukupnu prodaju na primjer:

1 %
Bonusa

za vrijednost od 300,00 do 599,99 KM

1 %
Bonusa

za vrijednost od 600,00 do 999,99 KM

1 %
Bonusa

za vrijednost od 1000,00 KM i više

Šta je potrebno da postenete nezavisni agent prodaje?

Da biste postali naš agent prodaje potrebno je da imate volju, motiviranost da pomognete ljudima, kao i želju za dodatnom zaradom, da ste odgovorni i pouzdani, te da barem minimalno poznajete rad na računaru.

Ukoliko se vidite u toj ulozi, dakle, ukoliko volite pomagati drugim ljudima, ukoliko Vas motivira zadovoljstvo kada proizvod koji ste prodali pomogne klijentu, ukoliko ste ljubazna i otvorena osoba koja zna da sasluša klijenta i ponudi mu savjet,  te ukoliko želite na siguran način da obezbjedite dodatnu zaradu, svoje podatke možete dostaviti jednostavnim odgovorom na ovaj mail, te ćete biti upisani u našu bazu, o čemu ćete biti obaviješteni.

Bitno je naglasiti da u ovom poslu nikada nećete biti usamljeni, te ćete u svakom momentu imati podršku i pomoć  svog Tim lidera, administrativnog dijela firme, kao i ostalih kolega koji redovno razmjenjuju iskustva na online edukacijama i radionicama koje organizujemo kako bismo što bolje uključili u rad nove agente, te naučili novosti o preparatima koje prodajemo.

Da li firma ugovorom veže predstavnika na određeni vremenski period?

Odgovor: NE, firma Vas ne veže ugovorom vremenski niti na bilo koji drugi način, osim motivacijom za dobrom i poštenom zaradom.

Da li firma zahtijeva određenu mjesečnu prodaju, kako bi ostali aktivni predstavnici?

Takođe firma ne traži od Vas da morate ostvariti određenu mjesečnu prodaju, kako bi ostali naš predstavnik. To znači da da Vaša mjesečna prodaja može da iznosi 0KM a da i dalje ostajete  član Dr Gabriel's zajednice.

Sam ste svoj šef i zarađujete u skladu sa Vašim trudom i Vašom sposobnošću. Vaš Team Leader Vam je na raspolaganju za sva moguća pitanja kako bih se što bolje snašli u poslu, od načina prodaje do pitanja vezanih za djelovanje i kombinaciju samih proizvoda.

Da li se plaća učlanjenje? I ima li početnih ulaganja?

Učlanjenje je u potpunosti besplatno, i nemate nikakvi početnih ulaganja?

Čak šta više, prvi set kataloga (50tak kom) dobijate potpuno besplatno.

Dr Gabriel`s proizvodi dolaze sa najjačom garancijom povrata novca na sve proizvode, 100% bez dodatnih ispitivanja i prigovora!

Naši kupci su zadovoljni i onda kada tvrde da nisu imali korist od proizvoda, jer im nudimo 100% garanciju povrata novca. Tako da njihov novac ne može propasti, ili će imati korist od proizvoda ili ćemo im vratiti njihov teško zarađeni novac.

Zašto je ovo posao koji garantuje zaradu?

Zato što je zdravlje nekoga i njegove porodice nešto što je najvažnije za svakog normalnog čovjeka i što zdravlje nema cijenu.

Također današnji čovjek 90% ovih ili sličnih ovim našim, proizvoda uzima direktno u apoteci bez da se obraća doktoru, znači naš posao je samo da ove proizvode učinimo dostupnim čovjeku, da mu ih predstavimo i prikažemo njihovu korist u tome, damo dodatni besplatni savjet, kažemo da kao potpuno prirodni ne mogu da im nanesu, kao i da im damo garanciju povrata novca ako proizvod ne pomogne.

Kao što ste mogli vidjeti, ovaj posao nosi minimalan rizik, jer Vi nemate nikakvih ulaganja osim svog vremena i traži se samo Vaš angažman u zavisnosti od toga koliko želite da zaradite. Također, imajte na umu da sve preparate koje uzimate za sebe lično dobijate po 20% nižoj cijeni.
Pri tome treba imati na umu da dodatnu sigurnost i otvorenost ka prodaji i preporučivanju ovih preparata osigurava 100% garancija povrata novca, dugogodišnja prisutnost na tržištu i veliki broj zadovoljnih kupaca, a vjerujemo da ste upravo i Vi jedan njih.
Ljudi koji su se lično uvjerili u efikasnost naših proizvoda su naši najbolji predstavnici i najuspješniji agenti prodaje sa zaista zavidnim mjesečnim zaradama.

Kontakt

Za sve informacije pišite na mail

info@drgabrielspreparati.ba

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja