Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

Korisnička Podrška

Tu smo da Vam pomognemo u svemu što se tiče narudžbi ili eventualnih reklamacija.

Odgovor na uobičajene upite za kupovinu

Narudžbe i otprema

Rok dostave za robu kupljenu na Dr Gabriels Online trgovini je 1-2 radnih dana. U iznimnim slučajevima kada narudžba pada u dane vikenda onda se produžuje rok isporuke.

U online trgovini odabirete proizvod i količinu te ga klikom na dugme dodajete u košaricu. Klikom na košaricu ili ikonu vašeg profila u online trgovini, bit ćete preusmjereni na stranicu s pregledom narudžbe. Tamo možete promijeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite možete dodati novi povratkom na željenu rubriku. Kada završite s odabirom proizvoda, prilikom pregledavanja košarice pritisnite dugme za sljedeći korak te ispunite sva obavezna polja. Nakon unosa svih podataka, kliknite na gumb da biste potvrdili narudžbu. Za nekoliko minuta primit ćete e-poštu s pregledom narudžbe na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Ako ste već primili poruku potvrde e-poštom, više ne možete promijeniti adresu za dostavu. To možemo mi učiniti za vas ali samo ako nas obavijestite o ovoj promjeni pravovremeno, odnosno isti dan kada ste primili poruku potvrde. U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate na info@drgabrielspreparati.ba.

Nažalost još uvijek nemamo omogućenu ovu opciju.

Korisničku podršku možete kontaktirati na viber broj 062/806-717 ili na mail info@drgabrielspreparati.ba

U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate  na viber broj 062/806-717 ili na mail info@drgabrielspreparati.ba.

Trenutno dostavljamo samo unutar granica BiH.

Vaša narudžba bez obzira koliko artikala sadržavala dolazi kao jedan paket. Molimo Vas da nakon preuzimanja provjerite da li je došlo do oštećenja sadrža i isto prijavite dostavnoj službi.

Ako imate potrebu da vratite kupljene proizvode

Povrat i zamjena

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom.Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje.Vaše je samo da spremite prazno pakovanje ako ste ga potrošili i niste primjetili očekivane rezultate ili jednostavno niste zadovoljni ukusom naših proizvoda mi ćemo Vaše podatke proslijediti nadležnim u firmi i oni će Vas kontaktirati za povrat novaca.

Javite se na mail ili porukom sa Vašim kontakt podacima da ste kod nas kupili proizvod, i jednostavno ćemo Vam vratiti Vaš novac ili poslati ispravan proizvod.

Vi treba samo da prijavite dostavnoj službi u roku 2 sata od prijema pošiljke da je  sadržaj oštećen i jednostavno ćemo Vam ponovo poslati traženu robu bez dodatne naplate dostave.

Korisničku podršku možete kontaktirati na viber broj 062/806-717 ili na mail info@drgabrielspreparati.ba

Ako ste potvrdili narudžbu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžba se može otkazati tako da nas kontaktirate na info@drgabrielspreparati.ba ili telefonom na 062 806 717, te ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja narudžbe.

U izuzetnim slučajevima može se desiti da kada naručite robu na webshopu da u međuvremenu nestane robe u skladištu, ali to je privreemnog karaktera i tada ćemo Vas obavijestiti da trenutno nemamo na zalihi i kada očekujemo da će biti.

Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja