Dr Gabriels Čistač Pluća

29,40 KM

Dr Gabriels Čistač Pluća – čišćenje pluća i bronhija prirodnim putem od sekreta i katrana.100% Prirodni preparat za čišćenje pluća ✅
Sigurna kupovina, 100% prirodno
CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO Ulje Nevena u vrijednosti od 17,00KM

Dr Gabriels Čistać pluća
Dr Gabriels Čistač Pluća 29,40 KM

100% povrat novca u slučaju nezadovoljstva

  • Dostava u roku 1-2 radna dana
  • Kupnjom ovog proizvoda dobijate 1 kupon naljepnicu u programu lojalnosti
100% Garancija povrata novca

Dr Gabriels Čistač Pluća – čišćenje pluća i bronhija prirodnim putem od sekreta i katrana.100% Prirodni preparat za čišćenje pluća ✅

Ovdje ne treba puno pisati o tome koja je razlika između pluća pušača i ne pušača. Slika govori više od 1000 riječi. Možemo li nešto učiniti da nača pluća uvijek izgledaju ili da su barem više slična zdravim plućima?

Pluća pušača

Postavlja se pitanje, da li je moguće očistiti pluća na prirodan način?

Posebno se preporučuje pušačima čija su pluća posebno izložena problemima vezanim za sekret (pušački katar), te imaju pojačane probleme disajnih puteva.

Čišćenje pluća na prirodan način

Poznato je da neke biljne vrste imaju izražena protu upalna svojstva i da se vrlo često koriste u različitim preparatima za različite namjene. Biljke poput kurkume, borovih iglica, mente (nane), zelenog čaja, borovnica i majčine dušice dokazano potiču razrjeđivanje sluzi, lakše iskašljavanje, lakše disanje, dakle potiču čišćenje pluća.

Dr Gabriels Čistač pluća je prirodni preparat koji pored meda i propolisa sadrži i matičnu mliječ, te ekstrakte borovih iglica, mente i majčine dušice u savršenim omjerima.

Dr. Gabriel's Čistač pluća

Šta možemo očekivati redovnom upotrebom Dr Gabriels Čistač pluća u periodu od 4 do 8 sedmica/tjedana?

Olakšanje pri bronhitisu i stalnom kašlju

Smanjenje iritacije nosa, usta i grla

Smanjenje sušenja nosne i usne šupljine

Poboljšanje cirkulacije krvi u rukama i nogama

Poboljšanje stanja vaše kože

Mirniji san

Pojačanje moći pamćenja

Prevencija raka pluća

Način upotrebe Dr Gabriels Čistača pluća:

Čistač pluća uzima se tri puta dnevno po jedna supena kašika (za djecu upola manja doza), prvi rezultati se osjete nakon petnaset do dvadeset dana upotrebe.

Kod odraslih osoba poslije par dana obično dolazi do povećanja kihanja, iskašljavanja, a dio šlajma se izbacuje preko stolice.

U tih 20-ak dana osjećate lakše disanje, popravljanje cirkulacije, bolju energiju, lakše kretanje uz stepenice, posebno pučači koji unosom našeg Čistača pluća jednostavno naprave „stres“ svojim plućima, koji se počinje boriti protiv pušačkog katra.

Preporuka korišćenja Čistača pluća:

Prva teglica od 250 ml 3 x 1 supena (plastična) kašika, a potom nastaviti jednu do dvije kašike dnevno.

Najbolji rezultat je uzimanje u kombinaciji sa Dr.Gabriels-Uljem ćurekota 2 x dnevno supenu kašiku ulja i 2 kašike (plastične) dnevno Čistača pluća, nakon potrošene dvije doze možete nastaviti koristiti samo Dr. Gabriels-Ulje čorokota jer je i ono odlično za disajne puteve, a povremeno koristiti i Čistač pluća.

Sastav: med, matična mliječ, propolis, ekstrat borovih iglica, ekstrat majčine dušice i ekstrat mente. Ne upotrebljavati ako ste alergični na neke od sastojaka.

Nisam zadovoljan nakon korištenja Dr Gabriels Čistač Pluća, šta u tom slučaju?

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dodatne informacije

Vrsta pakovanja

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.