Korpa

Viber narudžbe | 062 242 145

Dostava u 24/48 sati na Vašoj adresi – Cijena dostave 7KM putem brze pošte

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Osjećate li umor,iscrpljenost ili pad imuniteta?

Naš imunološki sistem je odbrambeni mehanizam koji nas štiti od štetnih od uticaja spoljašnjih tako i unutarnjih. Kada naš imunološki sistem ne djeluje dobro , kažemo da nam pada imunitet.

Važno je da dobro poznajemo svoje tijelo i poduzmemo mjere čime bi se ne osjećamo dobro, a najbolje je koristiti prirodne preparate koji su dobri za podizanje imuniteta. Jak imuni sistem će se izboriti sa većinom infekcija, upala i drugih bolesti.

Svaki sintetički lijek će pored pomaganja eliminacije bolesti ili nekog stanja koje negativno utiče na naš organizam ostaviti i negativne posljedice na naš imuni sistem

Ako koristimo prirodne preparate ili lijekove situacija je malo drugačija. Prirodni preparati kao što su Imunno Power neće ostavit negativne posljedice ako se pravilno upotrebljavaju.

Današnji način života pun negativnog stresa(a kakav drugo može biti stres), loša ishrana, loš način života, lična higijena i još mnogo drugih čimbenika mogu biti jedan od glavnih razloga pada imuniteta.

Stres i imuni sistem

Zbog našeg načina života ne možemo izbjeći stres, ali šta možemo uraditi za sebe ako se već ne možemo izboriti sa stresom? Ojačati imuni sistem ne čekati da se već osjećamo slabo pa da onda idemo tražiti pomoć kod doktora ili nešto iz prirode. Svakodnevno treba da nastojimo da eliminišemo stres u životu ili da barem umanjimo posljedice stresa. Pravilna ishrana, meditacija il i bilo koja druga aktivnost pomoću koje ćemo uticati na naše stanje uma i dovođenjem tijela i uma u stanje sa prirodnim zakonima.

Loša probava

Dobra probava vrlo važan dio našeg imunog sistema, ako se hrana ne vari dobro vitamini i ostali elementi koji pomažu imunom sistemu ostaju neiskorišteni i naš imuni sistem ne radi dobro tj ne funkcioniše dobro.Na probavu možemo uticati pravilnom ishranom, a ako pak ne uspijevamo zbog našeg načina i tempa života trenalo bi da uzimamo neke od prirodnih preparata za probavu kao što je Stomačni Eliksir koji riješava probleme nadutosti stomaka, zatvor, bolove itd.

Nepravilna funkcija jetre

Bilo koja nepravilnost u funkciji jetre može da oslabi naš imuni sistem, kao i što je poznato da je jetra glavni organ imunog sistema. Za dodatne informacije o nepravilnostima rada jetre posjetite stranicu www.jetra.org

Višak kilograma i imunitet

Višak kilograma i masnoće u našem organizmu dovode do holesterola što opet dovodi do začepljenja krvnih sudova i oslabljuje transport i absorpciju elemenata potrebnih imunom sistemu.

Redovna tjelovježba i pravilna ishrana će dovesti naš imuni sistem u jedan balans gdje nam uopće neće trebati da posežemo za preparatima bilo koje vrste, međutim uz sve to ako se i okrenemo prirodi i prirodnim preparatima koji će biti samo dodatni izvor vitamina, minerala i ostalih supstanci mi ćemo podići naš imuni sistem na veliku razinu odbrane. Uz Dr Gabriels prirodni preparat Imunno Power sve nepravilnosti sa našim organizmom svešćete na nulu ili blago rečeno nećete više biti iscrpljeni i nećete se osjećati iscrpljenim od umora.

Komentariši
Dostavljamo samo u BiH

Cijena dostave samo 7KM

100% Povrat novca

Ako niste zadovoljni proizvodom

100% Prirodni preparati

Ručno rađeni dodaci prehrani

100% Sigurna kupovina

Plaćanje prilikom preuzimanja