Dr Gabriels Prostate Power

36,80 KM

Dr Gabriels Prostate Power – Stop čestom i isprekidanom mokrenju.

CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO Ulje Nevena u vrijednosti od 17,00KM

Dr Gabriels Prostate Power
Dr Gabriels Prostate Power 36,80 KM

100% povrat novca u slučaju nezadovoljstva

  • Dostava u roku 1-2 radna dana
  • Kupnjom ovog proizvoda dobijate 1 kupon naljepnicu u programu lojalnosti
100% Garancija povrata novca

Često se kupuje zajedno

Prostate Power u kombinaciji sa uljem Bundeve daje odlične rezultate kod tegoba sa prostatom.

Dr Gabriels Prostate Power + Dr Gabriels Ulje Bundeve
Cijena za 2 proizvoda: 67,30 KM

Dr Gabriels Prostate Power

Prestanite brinuti o svojoj prostati uz pomoć ovog prirodnog preparata.

Način upotrebe:

Uzima se 1 čajna plastična kašika 3 x dnevno petnaest do trideset minuta prije jela 10 dana, a poslije tog perioda 1 x dnevno jedna čajna plastična kašika takođe prije jela petnaset do trideset minuta.

Sastav:

matična mliječ, polen, med

Preporuka korišćenja:

Dr Gabriels Prostate Power je odličan prirodni preparat za rješavanje svih poznatih tegoba sa prostatom. Dobijte najbolju moguću zaštitu za svoju prostatu.

Ispraznite mokraćni mjehur u potpunosti, imajte jači mlaz pri mokrenju, pojačanu seksualnu želju i sposobnost. Prestanite brinuti o nastajanju raka prostate.

Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera u WC. Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu.

Da li ste se ikada našli u situaciji da:
Stojite ispred WC šolje a ništa se ne dešava
• Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur do kraja
Imate slab mlaz koji počne pa stane
• Morate ustajati iz kreveta 3 ili više puta po noći

Ako ste se našli u jednoj od ovih situacija…

Muči Vas učestalo (često,bolno) mokrenje, povećana (uvećana,proširena,tvrda) prostata, impotencija?

Prepoznajte simptome na vrijeme i spriječite karcinom prostate.

Ovo možete očekivati u roku od 10-14 dana redovne upotrebe Dr Gabriels Prostate Power – a:

Prestanak čestim posjetama WC-u
• Miran san u jednom “komadu”, bez ustajanja radi potrebe mokrenja
Potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura sa jačim mlazom pri svakoj posjeti toaletu
• Dobijanje najbolje zaštite za prostatu za godine koje dolaze
Povećanje seksualne želje i sposobnosti

U potpunosti razumijemo da ovi “muški problemi” nisu tema za obični razgovor uz šoljicu kafe sa Vašim prijateljima. Ali, to nije razlog da bi bilo ko trebao patiti u tišini. Veliki broj naših klijenata kupuje ovaj proizvod za neku voljenu osobu ili za člana njihove familije, koji je previše stidan da zatraži pomoć.

Tipični problemi uvećane prostate mogu:

• Biti rani znak za nastanak raka
Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju
• Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka
Učiniti Vaš život noćnom morom

Potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarcima iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate.

Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodnih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličinu prostate, zdravo i olakšano mokrenje, poboljšanje seksualnog života.

Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelinji Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Šta je Polen i da li je koristan u ishrani?

Polen je “sjeme” cvijeća koje mu omogućava da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je “super-hrana” za pčele ali i za Vašu prostatu.

Matična mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalne pčele sa svim seksualnim i reproduktivnim sposobnostima.

Upravo ove 2 super-hranljive supstance, Pčelinji Polen i Matična Mliječ čine glavne sastojke u “Čudu za Prostatu”, Dr Gabriels Prostate Poweru, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi proizvoda.

Upravo zbog Matične Mliječi i Polena, Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je “glavni krivac” za Vaš problem, jer signalizira prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.

Snažni antioksidansi i supstance u preparatu Dr Gabriels Prostat Power usporavaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura.

Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dodatne informacije

Vrsta pakovanja

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.