Dr Gabriels Eliksir za jetru

30,50 KM

Dr Gabriels Eliksir za jetru pomaže čišćenju i regulisanju rada jetre.Odlično čisti i žuč, slezenu i bubrege te potiče proizvodnju žuči

CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Uz narudžbu preko 80KM vrijednosti možete dobiti Deblokator sinusa GRATIS

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO Ulje Nevena u vrijednosti od 17,00KM

Dr Gabriels Eliksir za jetru
Dr Gabriels Eliksir za jetru 30,50 KM

100% povrat novca u slučaju nezadovoljstva

  • Dostava u roku 1-2 radna dana
  • Kupnjom ovog proizvoda dobijate 1 kupon naljepnicu u programu lojalnosti
100% Garancija povrata novca

Dr Gabriels Eliksir za čišćenje jetre

 

Dr Gabriels Eliksir za Jetru sa kojim ćete osnažiti funkciju svoje jetre, očistiti je od toksina, zaštititi od terapijskih negativnih uticaja na organizam.

Dr Gabriels Eliksir za jetru je za Vas ako:

Uzimate terapije koje oštećuju jetru

Imate poremećene vrijednosti nalaza jetre

Vam prijeti ciroza jetre

Bolujete od žutice ili osjećate posljedice prebolovane žutice

Dr Gabriel's Eliksir za Jetru je specijalno formuliran na bazi sjemena sikavice, lista artičoke, korijena maslačka kao i sjemena čorokota.

Šta je Sikavica?

Je dvogodišnja, zeljasta biljka apsolutno sigurna za upotrebu iako sa svojim bodljikavim lišćem ne izgleda tako. U narodu je poznata i pod nazivima ošljebad, gospin trn i sikalina, a potiče iz iste porodice kao i čičak, te zato izgledom jako i podsjeća na čičak. Davno se koristila kao protuotrov kod ujeda zmija. Sikavica u sebi sadrži jako veliki broj hemijskih spojeva od kojih je najpoznatiji silimarin za kojeg je dokazano da povoljno djeluje na čišćenje jetre, te potiče obnovu jetrenog tkiva, kao i detoksikaciju. Može se koristiti kao čaj ili kao sastavni dio različitih prirodnih preparata. Pri tome ne mislimo na hemijski dobijene preparate u obliku tableta ili kapsula jer bilo kakva manipulacija sjemenom sikavice dovadi do smanjenog učinka same biljke, a osim toga nova količina hemijskih tvari se unosi u jetru, što je upravo ono što se želi izbjeći.

Šta je Ćurokot ili kako  još kažu biljka vrijednija od zlata?

U narodu poznat kao biljka vrijednija od zlata, koja liječi sve osim smrti je od davnina poznata po svojim protuuplnim i regenerirajućim svojstvima. Mnoga istraživanja provedena u
Njemačkoj i Americi su potvrdila djelotvornost ćurokota i ulje od čurokotaposebno kod jačanja imuniteta, te regeneracije jetre.

Redovnom upotrebom ulja ćurokota potiče se jačanje imuniteta i oporavak nakon kemoterapija, povećava se otpornost prema alergijama, kao i prema bakterijskim infekcijama, a posebno je dragocjeno njegovo blagotvorno djelovanje na jetru i žuč.

Šta je Maslačak i kako utiče na zdravlje?

Je samonikla biljka, prepoznatljiva po svom žutom cvijetu, ali također i po svojoj ljekovitosti. Maslačak sadrži vitamine A, C, B, K i E, kalcij, magnezij, kalij, inulin, koji ima blagotvorno
djestvo na probavu, saponine, gorke tvari, a brojne studije su dokazale da ima ljekovito djelovanje na snižavanje povišenog tlaka, smanjenje upalnih procesa u organizmu, reguliše šećer u krvi, poboljšava probavu, izuzetno povoljno djeluje na regeneraciju jetre, te štiti jetru i ostale stanice našeg organizma od štetnog utjecaja slobodnih radikala, jača krv.

Koristi se u različitim prirodnim preparatima, od kojih je najčešća upotreba listova maslačka u vidu salate, korjen i cvijet su česti u mednim preparatima, od maslačka se pravi i čaj, ali bitno je spomenuti da je potreban i oprez kod upotrebe stabljike maslačka koja može biti potencijalno opasna, te kod upotrebe korjena koji sadrži velike količine inulina koji potiče probavu pa stoga može da ima i laksativno djelovanje.

Šta je Artičoka i kakvo djelovanje ima na jetru?

Je ljekovito i ukusno povrće, od kojeg se prave ukusne kulinarske delicije, ali također i ljekoviti prirodni preparati. Artičoka spada u istu porodicu kao i biljka sikavica, te također obiluje
silimarinom i inulinom. Ljekovitost artičoke je poznata od davnina i upravo zahvaljujući sadržaju silimarina i inulina, artičoka ima pozitivno djelovanje na jetru, žuč i probavne organe, gušteraču i slezenu. Bogata je i vitaminima B, C, E, mineralima poput fosfora, kalcija, magnezija, različitim enzimima i ljekovitim gorkim tvarima.

Supstanca zaslužna za ljekovito djelovanje artičoke na srce i krvne žile, kao i smanjenje masnoće je cinarin. Artičoka je, pored pozitivnih učinaka na srce, također poznata i kao prirodni lijek za obnavljanje jetre, djelotvorna je kod gihta i reume, te se koristi i kod oboljenja pluća i dijabetesa. Istraživanja napravljena na Univerzitetu u Sevilli su dokazala da artičoka potiče proizvodnju žuči, te da zahvaljujući svojim diuretskim svojstvima blagotvorno utiče na čišćenje bubrega.

Pomaže li Dr Gabriels Eliksir za jetru kod ženskih tegoba?

Odličan je za sve ženske tegobe, od problema s dojenjem, menstrualnih poremećaja, a ističe se i kao sredstvo za prevenciju i liječenje cista te bolesti dojki.

Mjere opreza!

Ne uzimati ako ste alergični na bilo koji od sastojaka, niti ako imate upaljene žučne kese. Ne uzimati ako ste trudni ili ako dojite. Nije pogodno za djecu ispod 12 godina starosti. Proizvod sadrži čorokot, pa ga ne smiju uzimati osobe sa transplantiranim organima niti osobe koje imaju bilo kakvu auto-imunu bolest.

Način upotrebe Eliksira za Jetru?

Prije svake upotrebe dobro promiješati smjesu. Uzimati 2-3 puta dnevno po jednu čajnu kašiku proizvoda. Za prve rezultate proizvod treba konzumirati redovno 30 dana

Svaki od ovih sastojaka ima jako djelovanje
Na sami rad jetre (DETOKSIKACIJA, REGENERACIJA, JAČANJE I FUNKCIJA)

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika

Dodatne informacije

Vrsta pakovanja

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.